Φορτώνει...
.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Βιωματικό σεμινάριο θεάτρου & κατασκευών

Νάξος, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Το περιοδικό «Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Δρυμαλίας Νάξου διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο θεάτρου & κατασκευών.


Στο σεμινάριο αυτό θα ανακαλύψουμε ποιος είναι ο δημιουργικός θεατής, θα εντοπίσουμε την προσωπική μας θεατρική ταυτότητα, θα αποκτήσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας μέσω της θεατρικής τέχνης και θα αντιμετωπίσουμε δημιουργικά την καθημερινότητα. Θα δούμε πως μπορεί το θέατρο να παρέμβει στη συμπεριφορά μας αλλά και να αυξήσει την εσωτερική μας συγκρότηση. Και τέλος, θα παίξουμε θέατρο στην τάξη, στις σχέσεις, στην οικογένεια, σε ό,τι χρειάζεται τέχνη και πολιτισμό.


Εισηγητής

Χρήστος Ζέλας

Σκηνοθέτης, Απόφοιτος Μελοδραματικής, Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων Δραματοθεραπείας σε άτομα με κινητικά προβλήματα, Διευθυντής της Θεατρικής ομάδας Ξάνθης, Σολίστας κλασικού Ρεπερτορίου.


--------------------------------------

Bιωματικό εργαστήριο κατασκευών για το Φθινόπωρο

με την Καλλιόπη Βασιλείου.


Σε αυτό το εργαστήριο θα κατασκευάσουμε κάρτες, μολυβοθήκες, ζωάκια και θα δούμε πως μπορούμε να διακοσμούμε την τάξη με απλές και έξυπνες κατασκευές.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιαγωγούς, σπουδαστές, γονείς και σε όποιον θεωρεί ότι η τέχνη μπορεί να γίνει μέσο επικοινωνίας.

  • Διάρκεια: 9:30-14:00.
  • Κόστος συμμετοχής: 25 € (για φοιτητές/τριες, συνδρομητές/τριες 20 €).
  • Χώρος Διεξαγωγής: Πολιτιστικό Κέντρο Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, Φιλώτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο του σχολίου είναι ο συγγραφέας του.