Φορτώνει...
.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος

και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

σας προσκαλούν

στα εγκαίνια του γραφείου του Επιμελητηρίου

στη Νάξο, το Σάββατο 27 Μαρτίου και ώρα 18:30,

στην αίθουσα εκδηλώσεων του γραφείου (Περιφερειακός Χώρας-Εγγαρών).

Στην εκδήλωση θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου

για τη Νάξο και των ερευνών Τουρισμού των ετών 2007 και 2009 για το νησί.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Κυρίες και Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σας προσκαλεί στα εγκαίνια του γραφείου μας στη Νάξο, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πενταετούς επιχειρηματικού προγράμματός του, μέρος του οποίου ήταν η ίδρυση και λειτουργία γραφείων σε επτά νησιά.

Με τη λειτουργία των γραφείων αυτών, το Επιμελητήριο Κυκλάδων έρχεται πιο κοντά στους επιχειρηματίες και αλλάζει ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχοντας σήμερα παρουσία και στα οκτώ μεγαλύτερα νησιά του Νομού (Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Σύρο και Τήνο). Σχεδιασμένα ώστε να αποτελούν το «Σπίτι του Κυκλαδίτη Επιχειρηματία», είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διασυνδεδεμένα - σε πραγματικό χρόνο - τόσο με την έδρα του Επιμελητηρίου στη Σύρο, όσο και μεταξύ τους για άμεση και απρόσκοπτη ανταλλαγή στοιχείων και πληροφοριών.

Με χωρητικότητα 75-100 ατόμων, τα γραφεία έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν και σαν μίνι-συνεδριακά κέντρα, φιλοξενώντας εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια ή συναντήσεις τοπικών φορέων.

Με τη χρήση του υπερσύγχρονου συστήματος τηλεδιάσκεψης, ανεξάρτητα από τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, είναι δυνατή η παρακολούθηση και η ενεργός συμμετοχή των μελών ταυτόχρονα από 8 σημεία, εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις και πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Πραγματοποιήθηκε έτσι, το όραμά μας για ένα Επιμελητήριο για όλες τις Κυκλάδες, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα όχι μόνο για την αποκέντρωση των διοικητικών υπηρεσιών του, αλλά και για την επιτόπια παροχή των σύγχρονων υπηρεσιών που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει με σκοπό τη βελτίωση της θέσης των επιχειρήσεων μελών του στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Το γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Νάξο, ήταν το πρώτο που λειτούργησε από τα παραπάνω νησιά, τον Οκτώβριο του 2004, αρχικά σε μικρότερο χώρο στην περιοχή Φοντάνα και στη συνέχεια στο χώρο που γνωρίζουμε σήμερα.

Μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, ερχόμαστε σήμερα να δούμε μαζί, τον απολογισμό του γραφείου μας, τις υποδομές, αλλά και την προοπτική και τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου μας.

Ταυτόχρονα, να δούμε μαζί σε μια συνοπτική παρουσίαση, τα αποτελέσματα δύο σημαντικών πρωτοβουλιών που ανέλαβε το Επιμελητήριο:

  • Τις Έρευνες για τον Τουρισμό, που διεξήχθησαν το καλοκαίρι του 2007 και του 2009 στη Νάξο και

  • Το Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη Νάξο, τις βασικές διαπιστώσεις και τους στρατηγικούς στόχους για το μέλλον.

Πραγματοποιούμε σήμερα τα εγκαίνια του γραφείου μας στη Νάξο, έχοντας στα χέρια μας υποδομές και εργαλεία, που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε μαζί την επερχόμενη δύσκολη περίοδο για την εθνική και την τοπική οικονομία.

Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την χαρά και την ικανοποίησή μας από τη λειτουργία αυτού του γραφείου και να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή για το Επιμελητήριο Κυκλάδων, κάνοντας την αρχή από αυτή την εκδήλωση.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο του σχολίου είναι ο συγγραφέας του.