Φορτώνει...
.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Απαραίτητη η εξοικόνομηση ενέργειας παντού και πάντα....

Στη σημασία της εξοικονόμησης ενέργειας και σε απλούς καθημερινούς τρόπους για να την πετύχουμε αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μαβής στην εκδήλωση με θέμα: "Εξοικονόμηση Ενέργειας στο σπίτι, στη γειτονιά, στη χώρα. Για μας και το περιβάλλον".
Περιεκτική η ομιλία του και σύντομη, άφησε περιθώριο για
ερωτήσεις, τοποθετήσεις και ουσιαστικό διάλογο σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, Α.Π.Ε., οικολογίας, κ.λ.π.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκε, από τον Πολιτιστικό Οργανισμό, ένα τρίπτυχο με οδηγίες εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινότητά μας.



3 σχόλια:

  1. το δικό μου συμπέρασμα απ την εκδήλωση είναι ότι πρέπει να αλάξουμε μοντέλο ζωής! Οχι στην απληστεία και στο νεοπλουτισμό. Σεβασμός στη φύση γιατι έτσι κι αλλιώς αν δεν το κάνουμε εχει η ίδια μηχανισμούς αμυντικούς που απλά αν δεν το καταλάβουμε θα μας φτύσει και θα μας πετάξει έξω...Ο πλανήτης χωρίς τον άνθρωπο θα ήταν παράδεισος,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δίκιο..αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στην παραλία της Αγιασσού που η κοινότητα του δήμου μας τιμάει αρκετά συχνά και θα καταλάβει αμέσως αυτό που λές..σκουπίδια παντού νεόκτιστα σπίτια που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, βρωμιά και εστίες μόλυνσης για τους γλάρους και το υπόλοιπο οικοσύστημα..ο ανθρώπινος παράγοντας στα καλύτερα του χάλια ισοπεδώνει τα πάντα γύρω του...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχουμε χάσει το μέτρο ρε παιδιά..μικροί φοράγαμε και το μανταρισμένο παντελονάκι και δεν έτρεχε τίποτα τωρα αγοράζουμε ρούχα για τα παιδιά μας που ντύνουν ένα χωριό, φορτώνουμε το ψυγείο μας λες και περιμένουμε πόλεμο και πείνα και πετάμε πολλά που δεν προλαβαίνουμε να καταναλώσουμε πάμε τα παιδιά μας στα φροντιστήρια από πολυ μικρά και τους στερούμε χρονο μελέτης και παιχνιδιού.Μήπως τελικά όλες αυτές οι απανωτές κρίσεις-οικονομική περιβαλοντική κτλ-έρχονται για καλό?Μήπως πρέπει να το περάσουμε το σοκ για να αναθεωρήσουμε τη σταση ζωής μας και βρούμε αληθινές αξίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο του σχολίου είναι ο συγγραφέας του.